Firmaprofil

Albæk Byggerådgivning har specialiseret sig som bygherrerådgiver.

Det betyder, at vi har hele vores fokus rettet på det, der giver det – samlet set – bedste resultat for vores kunder.

Kvalitet er (selvfølgelig) et centralt omdrejningspunkt for vores arbejde. Dette gælder både i det daglige arbejde og i forbindelse med de enkelte projekter. Ligeledes er kvalitet er et uomgængeligt element i forventningsafstemningen af tidsplaner og priser, med vores kunder.

Vores medarbejdere varetager således bygherrerådgivningen for en lang række af forskellige kunder; herunder i særdeles for private bygherrer, pensionskasser, almennyttige boligorganisationer og fonde.

Her spænder opgaverne fra energioptimalt nybyggeri, til komplicerede ombygninger i bevaringsværdige bygninger. Alt sammen indenfor både erhverv og boligbyggeri.

Vores referencer viser tydeligt, at vi konstant rådgiver professionelle bygherrer med større projekter. Pt. er vores største igangværende projekt et kontordomicil på over 30.000 m2, men vi har ligeledes mange kunder, med projekter på mellem 1.000 – 5.000 m2.

Derudover bruger en del kunder os, også mindre projekter, lige fra at skulle kommentere en entrepriseaftale, afholde en afleveringsforretning eller udarbejde drift- og vedligeholdelsesplan for 5- eller 10 år, og vi bistår ofte vore bygherre ved såvel 1 års gennemgangen og 5 års eftersynet.

Men nok vigtigst af alt, hvordan kan vi hjælp dig, med dit projekt?!

Byggerådgivning

Albæk Byggerådgivning ApS
Weidekampsgade 12
DK-2300 København S
Tel. +45 3990 0121
Email info@albaek-aps.dk

Kontaktformular

Udfyld venligst formularen herunder og tryk send, så vender vi tilbage hurtigst muligt.